Een kijkje in mijn fotostudio

De fotostudio is een kleine 30 vierkante meters groot. De studio is uitgerust met een MultyBlitz Profilite Compact flitsinstallatie bestaande uit 3 flitskoppen met de benodigde opzetstukken zoals softboxen, snoetjes, beauty dish de nodige paraplu’s Daarnaast ben ik in het bezit van twee continu lapmen van 250 Watt zowel goudgeel als daglicht temperatuur. Diverse reflectoren van klein tot groot met of zonder statieven. meerder achtergronden en vloerzeilen zijn aanwezig. Een visagiste kan tegen een geringe vergoeding geregeld worden. Kleedkamer is aanwezig.

In de studio worden niet alleen fotoshoots gehouden maar er worden diverse ook workshops voor beginners en gevorderde gehouden. Lightroom en Photoshop, opslagmedium het veiligstellen van uw digitale bestanden het maken van back-ups. (zie tabblad workshops)

De Fotostudio
Een kleine 20 vierkante meters, voorzien van gecoate vloer:

Van alle gemakken voorzien zoals gratis wifi. En onder het genot van een kopje koffie worden de mooiste foto’s gemaakt. Tijdens workshops kan met de theorie meteen in de praktijk uitvoeren.

Zithoek
Met het fotograferen van kinderen zijn er altijd ouders aanwezig verplicht). Zij kunnen rustig toekijken, zodat de kinderen zich op hun gemak voelen tijdens de fotoshoot.

Fotoshoot
Tijdens een fotoshoot is het altijd een gezellige boel. Alles kan niks moet, je geeft zelf aan wat voor wensen je hebt, anders heeft René nog
genoeg ideeën en mogelijkheden om een leuke foto te maken.

Verschillend belichtingen zijn mogelijk, van daglicht-naar flitslamp

Workshops Fotografie voor beginners

Fotografie voor beginners, wordt in de studio gegeven. Dan kan ik meteen de theorie met praktijk samenbrengen.  De cursus wordt op twee manieren gegeven, een opzet is drie avonden om de andere week van 19:00 uur tot 21:30 uur. De tweede opzet is een volledige zaterdag van 09:30 tot 16:00 uur. Een bijbehoren reader met naslag werk op CD-rom en USB stick worden aangeleverd. Koffie , thee en frisdrank is aanwezig.

Max. 5 deelnemers, ik wil iedereen even veel aandacht kunnen geven