Graag kom ik een 6 tal weken voor de bruiloft op kennismakingen gesprek. Hier laat ik wat voorbeelden zien, om een idee te geven wat ik zoals kan maken voor jullie. Vervolgens probeer ik jullie smaakt te begrijpen en te vertalen naar een fotoreportage naar wens. Denk hierbij aan bv Klassiek, Spontaan, Los, Apart noem maar op. Alles wordt door mij in een draaiboek verwerkt en per mail aangereikt, Daarmee kunnen jullie zien, of ik jullie wens heb begrepen. Er kan nog van alles gecorrigeerd worden.

Een paar dagen voor de bruiloft neem ik contact met jullie op, om te laten weten dat ik jullie niet vergeten ben.  Als er nog vragen zijn, hoor ik het graag.

Eigenlijk is alles mogelijk, maar dat weet je aI.
Ik heb verschillende pakketten, van de vroege ochtend tot in de middag aansnijden bruidstaart en of champagne toren o.a. Het aankleden, ontvangen bruidegom, naar het Gemeentehuis, De Kerk Fotoshoot. Aankomst feestzaal en felicitaties. Tussen door worden overal foto’s gemaakt meestal; een klein 1000 tal.  Vervolgens wordt er een boek van gemaakt met ongeveer 25 a 30 blz aan fotomateriaal.