Deze referenties zijn overgenomen van The Perfect Wedding 

14-07-2019 Mandy en Koen Eijkenmans

Fantastische dag gehad!! Doordat we de dag erna al een aantal foto’s + slide show hebben mogen ontvangen konden we nogmaals genieten.

28-06-2019 Nicole van Tilburg

In 1 woord wauw..!!! Hele mooie en prachtige foto’s van een goede fotograaf. Super bedankt hiervoor!!

10-01-2017 Jeroen Staarink

Afgelopen week heb ik, samen met een styliste en twee modellen, gebruik gemaakt van de studio van Rene Verschuren. De studio is bij Rene thuis. Wat voor hem ideaal is, maar ook voor ons. Bij vragen was Rene meteen paraat, maar wanneer we zelf aan de slag konden was Rene beneden aan het werk. De studio beschikt over alle benodigdheden die ik nodig had voor mijn videoshoot. Veel verschillende lampen, genoeg verduistering van zonlicht, maar ook andere dingen die ik in mijn geval niet nodig had. Bij Rene word je vriendelijk ontvangen. Daarnaast ben je niet gedwongen om altijd binnen de kantoor uren te komen.  Dit gaat dan natuurlijk in overleg. Daarnaast beschikt Rene over voldoende ruimte en materialen om een mooie shoot te houden! M. vr.gr. Jeroen Staarink
Opgenomen in de studio van Rene zie : https://www.youtube.com/watch?v=SgPTAlhvAUo&feature=youtu.be

28-12-2016 Loes en Tijn de Wit

Rene is een super aardige en spontane man die weet waar hij het over heeft. hij komt een aantal weken voor de bruiloft bij je thuis om de wensen die je hebt door te spreken, je kunt dan al je wensen doorgeven en aangeven wat voor foto’s het moeten worden ( statisch, spontaan enz enz ) je kunt met hem alle kanten op. Dan maakt hij een draaiboek van hoe de dag zal verlopen ( in overleg natuurlijk) hierin kun je precies zien waar en hoe laad hij erbij is. dan belt hij de week voor de bruiloft nog even om te bevestigen dat hij u niet vergeten is. op de dag zelf maakt hij mooie foto’s van elk moment. het fijne van Rene is dat je niet steeds stil hoeft te gaan staan voor een foto hij zorgt dat hij er op het juiste moment ook bij is. zonder dat je het idee hebt dat je de hele tijd gefotografeerd word. wij hebben dit als zeer prettig ervaren. En raden Rene Verschuren ook zeer zeker aan.

15-09-2016 Aafke en David Sanchez

Je hebt niet het idee dat je gefotografeerd wordt dus dat is zeer prettig op toch al zo’n spannende dag. Aan creativiteit ontbreekt het ook niet, echt leuke foto’s! Zeker een aanrader.

29-01-2016 Stefanie en Ronald Swinkels

Rene heeft onze fotoshoot verzorgd en dat is ons 100% bevallen. We hadden direct een klik met hem en in tegenstelling tot andere fotografen werd hij enthousiast om onze out of the box wensen. Tijdens de plechtigheid en het eten heeft hij alle momenten weten te vangen zonder merkbaar aanwezig te zijn. Daarnaast heeft hij schitterende foto’s op onze foto locatie (oude graanmolen) gemaakt. De eigenaar van de molen was ook erg enthousiast. Er waren al diverse fotografen daar geweest en steeds met een tegenvallend resultaat, totdat wij er waren met Rene. We raden Rene met een gerust hart aan iedereen aan.